keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Home Sweet Home

Joskus elämässä tapahtuu kummia... Mikä on ahdistanut allekirjoittanutta pitkään ? Mikä on pohdituttanut ? Ensin puhuin syvästä ahdistuksestani ystäväni kanssa puhelimessa. Puin sille viitan jotta sen paremmin tunnistaisin...Puhelun jälkeen oli aika aiheuttaa miehelle suurta ahdistusta ja kertoa lopputulema ääneen. Muutto olisi ainoa ratkaisu.

 Tapahtui ensimmäinen ihme. Mies oli samaa mieltä ja päätimme ruveta etsimään omaa kotia missä olisi tilaa meille , kaikille. Tämä kun oli ääneen lausuttu, tuli viesti ystävältäni jolle olin juuri epätoivoni ja toiveeni puhelimessa vuodattanut. Facebuukissa ilmoitus talosta. Sen suurempia odotuksia tähänkään lataamatta luin ilmoituksen. Luin uudestaan ja katsoin luultavasti epäuskoisena miestäni. Meidän talo etsi siellä kuulkaa ihan pokkana asukkaita. Valitettavasti sitä oli jo kerinnyt muutkin kysymään.

 Toinen ihme. Laitoin viestiä ilmoituksen laatijalle ja paluupostissa sain numeron talon omistajalle.Kaikki kävi jotenkin niin nopeasti ettei tunnu edes todelta. Puolituntia suuren ahdistuksen julkitulon jälkeen olimme sopineet treffit talon kanssa.

 Kolmas ihme. Pääsisimme ensimmäisenä katsomaan taloa.

 Sen jälkeen elämä on ollut perin kummallista. Me muutetaan. Paljoa en pyytänyt. Pitkä pihatie, ei naapureita,navetta, pelto, metsää. Ja järvi lähellä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti